Hierbij brengen wij u er officieel van op de hoogte dat wij per 1 oktober 2018 onze intrek hebben genomen in onze nieuwe praktijk aan de Arnhemseweg 10a te Ede. De nieuwe praktijk bevindt zich op een afstand van 200 meter van ons huidige pand, schuin tegenover de Q-parkgarage. De voormalige " Edesche apotheek" is getransformeerd tot een moderne tandartspraktijk. De nieuwe praktijk heeft ruime behandelkamers die ingericht zijn met moderne apparatuur om u hoogwaardig tandheelkundige zorg te bieden. Doordat het nieuwe pand geheel gelijkvloers is, zal de praktijk ook toegankelijker zijn voor onze minder valide patiënten. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage aan de overzijde.

Voor u zal er, buiten de locatie, verder niets veranderen. U mag dezelfde zorg verwachten zoals u deze van ons gewend bent.

Mocht u vragen hebben over de nieuwe locatie dan kunt u ons bereiken op 0318-617485 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij kijken ernaar uit u op onze nieuwe locatie te mogen verwelkomen!

Tandarts Ede

Arnhemseweg 10A l 6711 HA Ede l 

T 0318-617 485  l E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 www.tandartsede.nl

 

Een gezond gebit, een goede verzorging en hygiëne van de mond zijn juist voor kinderen heel erg belangrijk. Zo is het nodig voor een kind om goed te kunnen bijten, kauwen, slikken en (leren) praten. Ook speelt het een rol bij de ontwikkeling van het gezicht. Toch merkt het klinisch team van Tandarts Ede dat deze urgentie vaak onderschat wordt. Daarnaast vinden kinderen het ook niet altijd even leuk om naar de tandarts te gaan. Vanuit die gedachtegang is Kids Dental Club opgericht; een speciaal preventieprogramma uitsluitend voor Kids van 2 tot 18 jaar. Kids Dental Club is ontwikkeld vanuit de belevingswereld van een kind en zorgt ervoor dat op een op een speelse manier wordt geleerd hoe Kinderen én ouders goed voor het kindergebit kunnen zorgen. Een bezoek aan de tandarts hoort leuk te zijn!

U vindt toch ook dat uw kind dit beetje extra aandacht verdient? Voor verdere informatie over onze benaderwijze, het preventietraject en inschrijving, bezoekt u onze Kids Dental Club website!

Gepubliceerd: 01-03-2014

Recent hebben wij een patiënttevredenheidsonderzoek gehouden onder 500 patiënten van Tandarts Ede. We vinden het belangrijk dat deze tevredenheid gemeten wordt, alleen dan kunnen wij onze service en kwaliteit optimaliseren.

Onze patiënten hebben ons een gemiddeld cijfer van 8.1 gegeven. Een cijfer waar we trots op zijn! De constructieve input die wij hebben mogen ontvangen heeft ertoe geleid dat wij meteen aan de slag zijn gegaan met de punten waarvan wij denken dat het onze dienstverlening ten goede komt. Uit het onderzoek kwam bijvoorbeeld naar voren dat de telefonische bereikbaarheid aandacht behoeft.  Telefonische bereikbaarheid is een essentieel onderdeel van goede dienstverlening; iets wat Tandarts Ede zeer hoog in het vaandel heeft staan. Daarom zijn we vanaf maart 2015, 5 dagen in de week, van 08:00 uur tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar voor algemene vragen en/of het maken van afspraken. Uiteraard zijn wij ook 24/7 bereikbaar op onze eigen nooddienst voor behandelingen die in geen geval kunnen wachten. In juni 2015 zal Tandarts Ede gebruik gaan maken van een nieuwe telefooncentrale waardoor onze telefonische communicatie nog meer verbeterd wordt.

Uiteraard zullen wij, ook op andere onderwerpen, onze dienstverlening kritisch onder de loep nemen om onze service en kwaliteit richting u als patiënt te blijven waarborgen.

Heeft u niet deelgenomen aan het onderzoek, maar heeft u ook verbeterpunten voor Tandarts Ede, dan horen wij dat graag. Deze verbeterpunten kunt u tijdens uw bezoek of via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kenbaar maken. 

NPPVNMTANTISONVOICalibris erkend Leerbedrijf