Tandarts Ede

Welkom op de website van Tandarts Ede; uw tandarts voor de hele familie!

Tandarts Ede is sinds 2003 gevestigd aan het Burgemeester van Dijkeplein 3 te Ede. In onze praktijk kunt u dagelijks, 6 dagen in de week, terecht voor kwalitatieve hoogwaardige en moderne tandheelkundige zorg. Tandarts Ede heeft uitstekende tandheelkunde en patiënttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om uw behandeling zo prettig mogelijk en naar tevredenheid te laten verlopen.

Voor opmerkingen en/of suggesties kunt u telefonisch bij ons terecht via 0318-617485 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kunt u ook gebruik van maken om uw ervaringen met Tandarts Ede kenbaar te maken. 

De mondzorg hanteert maximum tarieven. Dat betekent dat de Nederlandse Zorgautoriteit heeft vastgelegd hoeveel de tandartsen per behandeling maximaal in rekening mogen brengen.

Declareren van uw nota

Zoals veel zorgaanbieders hebben wij het versturen en innen van uw nota uitbesteed aan Fa-Med. Hiermee kunnen wij ons meer richten op onze kerntaak. De betalingstermijn van is 30 dagen zodat u voldoende tijd heeft om de factuur te voldoen. Fa-Med hanteert wel strikt de betalingstermijn. Al bij de eerste herinnering volgt een verhoging; wij adviseren u daarom het bedrag binnen 30 dagen te voldoen. U dient deze nota te betalen binnen de betalingstermijn die op de nota staat. De betalingsverplichting is niet anders dan als u de nota rechtstreeks van de zorgaanbieder zou ontvangen. Wij willen u er graag op attenderen dat u uw betalingen eenvoudig kunt regelen via www.notavanfamed.nl

 Uitleg Fa-Med

 

Volledige gegevens

Gaat u verhuizen? Geef de adreswijziging dan tijdig door aan onze administratie, aan uw zorgverzekeraar en aan Fa-med. Dit voorkomt namelijk onnodige rente- en incassokosten. Voor een correcte afhandeling is het daarnaast belangrijk dat wij beschikken over het polisnummer of relatienummer van uw ziektekostenverzekering en uw Burgerservicenummer. Heeft u vragen over uw nota dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen; wij geven u graag opheldering bij onduidelijkheid.

 

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste Tandartsassistente

Functie omschrijving
Wij zoeken een gediplomeerde tandartsassistente met werkervaring. Als tandartsassistente werk je volgens professionele richtlijnen, werkinstructies en protocollen van de organisatie.
Deze vacature tandartsassistente is voor 32-40 uur per week. De werktijden vallen binnen de ruime openingstijden van de praktijk.

Jouw profiel
• Je hebt werkervaring in de tandheelkunde
• Je bent flexibel, enthousiast en gemotiveerd
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent representatief
• Je woont bij voorkeur in de omgeving van Ede
• Kennis van Evolution is een pre maar geen vereiste

Tandarts Ede biedt jou: 

• Een prettige werkomgeving in een moderne professionele praktijk
• Gevarieerde werkzaamheden
• Fijne collega's
• Goede arbeidsvoorwaarden

Wat moet je doen om te solliciteren?

Wil je ons team komen versterken en voldoe je aan het profiel, dan nodigen we je van harte uit om je brief met motivatie en Curriculum Vitae via e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Publicatie datum
31-05-2017

Ons Team

Maak hier kennis met onze behandelaars:

Lees meer...

NPPVNMTANTISONVOICalibris erkend Leerbedrijf