Klachtenregeling

Voor opmerkingen en/of suggesties kunt u telefonisch bij ons terecht via 0318-617485 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hier kunt u ook gebruik van maken om uw ervaringen met Tandarts Ede kenbaar te maken. 

Indien u niet tevreden bent

Tandarts Ede doet haar uiterste best u naar tevredenheid te helpen. Heeft u toch een klacht? Laat ons dat dan weten. Wij nemen elke reactie en/of klacht serieus, uw bevindingen zijn namelijk belangrijk voor ons. Wij horen het daarom graag als u ergens niet tevreden over bent, want alleen dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Mogelijk is er sprake van een misverstand en kan dat in een gesprek opgelost worden. Het is ons streven om uw klacht samen met u in goede harmonie op te lossen. Volgens de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector (WCKZ) is een zorgverlener verplicht een klachtregeling aan te bieden waar u terecht kunt met uw klacht. Deze klachtenregeling heeft tandarts Ede ondergebracht bij de ANT en de NMT . 

Klachtenregeling

Als u niet tevreden bent proberen we samen met u een oplossing te vinden. In principe lukt dat altijd, maar het kan natuurlijk voorkomen dat we er samen niet uit komen. In dat geval kunt u terecht bij de NMT, de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde. De NMT kan bemiddelen of overgaan tot een formele behandeling van uw klacht en een uitspraak doen. Aan de klachtenregeling van de NMT zijn geen kosten verbonden. Meer informatie kunt u schriftelijk opvragen bij de NMT, Postbus 2000, 3430 CA Nieuwegein (www.nmt.nl).

Voor onze tandartsen die aangesloten zijn bij het ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) kunt u informatie opvragen bij de ANT, Leidsevaartweg 99, 2106 AS  Heemstede (www.ant-online.nl).

De klachtenregeling van deze tandheelkundige beroepsorganisaties voldoen aan de eisen die de Wet Cliënten Zorgsector aan iedere zorgverlener stelt. Voor een persoonlijk advies of informatie kunt u contact opnemen met het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP), 0900 20 25 012 (0,25 p.m.).

NPPVNMTANTISONVOICalibris erkend Leerbedrijf